Mijn favorieten

Klanten aan het woord

Marieke en Jaap


"Ja, ook wij willen dat dertigerjaren huis met erker en tuin..."
 

erik_grethaVan een appartement naar een huis met tuin "Wij kennen Jeanine al een aantal jaren, wonen namelijk bij elkaar in de straat! Onze tweede dochter is net geboren en wij zullen die straat helaas moeten gaan verlaten. Het huis is nu echt te klein en wij willen toch ook wel erg graag een tuin. Wij hebben een aantal gesprekken met Jeanine gehad, die ons op wat leuke buurten in Haarlem en Heemstede wees. Zij heeft ook een waardebepaling van ons huidige appartement gedaan, zodat wij weten wat wij kunnen besteden aan ons volgende huis. Inmiddels krijgen wij bijna iedere dag via de mail een overzicht van het nieuwste aanbod van Jeanine en hebben met haar een aantal panden bekeken. Ja, we willen de speld in de hooiberg: een dertiger-jaren huis met erker en tuin! Veel mensen zijn op dit moment naar zoiets op zoek, maar wij weten dat wij dat geweldig huis gaan vinden. En als je een appartement in Haarlem zoekt, bel Jeanine even

 

Anton en dochter

 

"Wij zijn er nog lang niet uit, maar hebben alle vertouwen dat het iets moois gaat worden..."
 

ton_en_lisanneVan een groot dertigerjaren huis naar kleine(re) nieuwbouw "Jeanine was een van de verkopende makelaars op een open dag van een groot nieuwbouwproject in Haarlem. Zij gaf mij heldere informatie en wees mij op de voordelen, maar ook zeker op een nadeel van het project : wij gaan immers van een groot halfvrijstaand huis in Overveen naar een appartement en dit appartement had erg weinig berging.

En we hebben heel veel spullen, tja wie niet op onze leeftijd..? Ik heb thuis een en ander besproken en wij hebben Jeanine gebeld en gevraagd eens langs te komen. Het is een lang gesprek geworden, zij bekeek ons huis, vertelde ons wat zij dacht dat het waard is, inventariseerde onze (woon) wensen en adviseerde ons eerst maar eens te gaan ruimen en ondertussen rustig rond te kijken. Zij is voor ons gaan zoeken en gaat -op termijn- ons huis verkopen. Wij hebben samen met haar nu drie appartementen en zelfs een benedenwoning bekeken, iets waar we in de eerste instantie zelf niet aan hadden gedacht. En ja, ondertussen zijn we aan het ruimen, wij zijn er nog lang niet uit, maar hebben alle vertrouwen dat het iets moois gaat worden, Jeanine neemt alle tijd voor ons, dat is ook erg prettig!"

 

Anneke


"Toen ik Jeanine vertelde wat ik aan huur per maand betaalde, schoot ze in de lach.."

 

jeanine1Van een huurflat naar een koopappartement "Op een housewarming borrel van vrienden kwam ik Jeanine tegen. Zij bleek de aankoopmakelaar van mijn vrienden te zijn en het huis voor hen te hebben aangekocht. Ik vertelde haar dat ik een tevreden huurster was, had een appartement aan de rand van Haarlem, tegen Bloemendaal aan. Zij vroeg wat ik aan huur betaalde en schoot in de lach toen ik het bedrag noemde. Ik zou voor dat bedrag makkelijk per maand een hypotheek van een kleine 2 ton kunnen betalen, rekende zij me voor... Op mijn "tja, vindt maar eens wat leuks…" zei ze dat ze die uitdaging graag aanging. De volgende dag zond ze mij een lijst van 6 appartementen, plus de naam van een betrouwbare hypotheektussenpersoon. Binnen 3 maanden had Jeanine voor mij een appartement gekocht, in Santpoort-Zuid: een schitterende ruimte met een meer dan geweldig uitzicht. En inderdaad: ik betaal per maand netto minder dan het huurbedrag".

 

Irene

 

"Ook bij het nemen van een aantal moeilijke beslissingen stond Jeanine me bij..."
 

joopVan Santpoort- Zuid naar het oude centrum van Haarlem "Ik ontmoette Jeanine bij de bezichtiging van een pand dat zij aan het verkopen was. Wij raakten aan de praat. Ik vertelde dat ik het niet goed wist: ik wilde mijn (te) grote huis met veel te bewerkelijke tuin verkopen, maar waar ik echt wilde gaan wonen, geen idee. Ook met de overgang van groot naar klein had ik best moeite. Jeanine stelde voor naar een aantal verschillende opties te gaan kijken en ik heb haar gevraagd mijn aankoopmakelaar te worden. We hebben samen veel gezien; in Heemstede, Bloemendaal en Bennebroek. Uiteindelijk sprak het centrum van Haarlem mij het meest aan. Na lang zoeken - ik had gelukkig niet het gevoel dat ik snel een beslissing moest nemen van Jeanine- hebben wij dit perfecte huisje met een kleine maar erg leuke tuin in het oude centrum van Haarlem gevonden en Jeanine heeft een mooie prijs bedongen. Daarna heeft zij mijn Santpoortse villa verkocht, uiteraard ook voor een zeer goede prijs!"