Mijn favorieten

Onze medewerkers

Jeanine van der Sanden Makelaardij

Jeanine van der Sanden
Jeanine van der Sanden
Register Makelaar Taxateur/RT
Na jarenlange werkervaring bij diverse kantoren in Haarlem, Amsterdam, Heemstede en Bloemendaal ben ik in 2008 mijn eigen bedrijf begonnen in de "Vijfhoek", hartje Haarlem. Ik ben NVM makelaar en RMT gecertificeerd Register Makelaar Taxateur. Ik luister naar uw wensen en vertaal die in de huidige markt naar een mooie aankoop of een goede verkoopopbrengst.
Madeleine Verspuy
Madeleine Verspuy
Wooncoach
De wooncoach is uw begeleider tijdens het proces van aankoop en/of verkoop van een woning. Ik ben in het vak van coach terecht gekomen via diverse andere functies: eventmanager, interimmanager, communicatietrainer en mediator. Naast mijn vakdeskundigheid breng ik veel enthousiasme mee en een luisterend oor. In mijn eigen woonbuurt ben ik actief om de onderlinge samenhang tussen buurtgenoten te stimuleren door middel van allerlei activiteiten. Als wooncoach kan ik ook het gehele proces van uw huisverandering verzorgen: verbouwen, inpakken, wegdoen, verhuizen, inrichten en thuis raken in uw nieuwe buurt.
Marlene Strang
Marlene Strang
Binnendienst
Ik werk ruim 14 jaar in de Makelaardij en ben sinds 2 jaar bij Jeanine aan het werk, parttime, zodat ik tijd heb om mijn kinderen goed op te vangen en te begeleiden. Ik heb thuis ook toegang tot de kantoorprogramma`s, zo blijf ik op mijn “vrije” dagen op de hoogte van de ontwikkelingen op kantoor. Het is een feestje om naar kantoor te gaan en heerlijk om in de Makelaardij te werken!
Tjarda Eggelte
Tjarda Eggelte
Verkoopstyling
Als verkoopstylist zorg ik, samen met u, voor de best mogelijke presentatie van uw woning. Een optimale uitstraling, die zo goed mogelijk past bij de doelgroep die wij aan willen spreken voor uw huis, is een marketingtool die erbij helpt uw woning snel, tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Voor vrijwel elk budget is een passende oplossing, graag kom ik bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.
Joraima Tromp
Joraima Tromp
Fotograaf
Mijn naam is Joraima Tromp. Ik ben afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam in 2009 en werkzaam als freelance fotograaf. Na mijn stage bij Erwin Olaf ben ik in het interieur fotografie wereldje gerold. Eerst alleen voor makelaars, maar nu ook voor interieurontwerpers, meubelmakers, stylisten, aannemers en binnenhuisarchitecten.
Mijn kracht is om fotografisch het beste uit elk woning te halen. Daar let ik op op balans, lijnenspel en lichtgebruik.